Polski Serwer RPG!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Nick: Crazyn123
UID: 1022
Serial: 3AB81568992BD984D443316C578032E2
Coś o sobie: Jestem Kamil. Pochodzę z województwa Pomorskiego. Uczęszczam do zespołu szkół ponadgimnazjalnych nr 4 w Wejherowie. Moim głównym zainteresowaniem to motoryzacja. Lubię pomagać ludziom co jest podobno moją dobrą cechą. W kwestii ortografii wydaje mi się że jest na w miarę dobrym poziomie. Jestem także miły i potrafię zaakceptować każdego.
Dlaczego ty ?: Myślę że spełnię się w tej roli , gdyż jestem spokojnym człowiekiem i nie zbyt często łamie przepisy. Znam się na przepisach ruchu drogowego. Potrafię rozmawiać z ludźmi. Bardzo rzadko przeklinam. Jak już wspominałem jestem pomocnym człowiekiem i to sprawia że pomaganie ludziom to przyjemność dla mnie. Darze szacunkiem osoby z którymi prowadzę konwersację.
Dlaczego ASAPD?: Zawsze chciałem wstąpić do frakcji ASAPD-SAPD gdyż ciekawiło mnie jak wygląda ich praca. Bycie funkcjonariuszem policji sprawiało by mi przyjemność. Chciałbym spróbować swoich sił w tym o to zawodzie. Lubię gdy na serwerze panuje porządek i tego starałbym się dokonywać.
Czy znasz regulamin ASAPD?: Owszem
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Czy posiadasz komunikator głosowy TS3?: Tak
Strony: 1